Glosadors de Mallorca

Combat de picat a la Fira Ran de Mar de's Molinar el proper 6 d'agost a les 22h

maciaferrer | 31 Juliol, 2011 20:10

Els veïns d'Es Molinar de Palma, celebren la seva tradicional fira nocturna, la Fira Ran de Mar, amb múltiples actes de cultura popular. Els Glosadors de Mallorca hi participaran en les veus i els acudits de Margalida Cortès "Manacorina", Xisco Muñoz "Foraster", Jaume Juan "Tolèdo", Macià Ferrer "Infermer" i Llorenç "Màgic" Cloquell. 

Combat de picat al Club Nautic de s'Arenal de Palma, el proper 6 d'agost a les 20:30h

maciaferrer | 29 Juliol, 2011 21:53

Els socis i simpatitzants del Club Nàutic de s'Arenal celebren el seu aniversari el proper 6 d'agost amb un sopar. A part d'una actuació de Diabéticas Aceleradas, es comptarà amb un combat de picat entre els Glosadors de Mallorca Antoni Viver "Mostel", Joan Palou "Burino" i  Jordi Cloquell "Artiller".

Excursiˇ en montura i carro a Cala Maršal des de Felanitx, el proper 6 d'agost tot el dia

maciaferrer | 28 Juliol, 2011 07:38

L'Associació de Cavallistes de Felanitx realitza la seva tradicional excursió a Cala Marçal; i en haver dinat, els Glosadors de Mallorca Blai Salom, Rafel Roig "Des Carritxó" i Toni Llull "Carnisser" s'enfrontaran una estona en combat de picat.

Combat de picat a Sant Jordi el proper 31 de juliol a les 18 hores

maciaferrer | 23 Juliol, 2011 19:47

L'agrupació Es Lluquet convida els Glosadors de Mallorca al seu quasi tradicional combat de picat. En aquesta ocasió s'enfrontaran Llorenç "Màgic" Cloquell, Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí".

Agost de 2011

maciaferrer | 21 Juliol, 2011 16:45

6 d'agost en haver dinat a Cala Marçal, combat de picat entre Blai, Rafel Roig i Carnisser.

6 d'agost ales 22h Combat de picat a la Fira Ran de Mar d'Es Molinar, amb Cortès, Foraster, Prim, Infermer i "Màgic" Cloquell. 

12 d'agost a les 21:30h a la Plaça de ses Rocasses de s'Alqueria Blanca, Combat de picat entre Blai, Servereta i Prim. Presenta Felip Munar. 

26 d'agost a les 22h a Sant Joan, combat entre "Xurí", "Servereta" i "Infermer", presentat per Felip Munar. 

1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb