Glosadors de Mallorca

Marš 2011

maciaferrer | 27 Febrer, 2011 17:39

1 de Març al Parc de la Mar de Palma a les 18:30h Diada de les Balears amb glosadors mallorquins, menorquins i Hip hop.

12 de Març a El Pilar de La Mola, Formentera, Olimpíada Pagesa amb "Artiller", "Pomer" i "Mostel"

12 de Març a s'Arracó, a les 20:30h Combat de picat entre  "Màgic" Cloquell, Maribel Servera i "Xurí".

18 de març Llubí, Bar S'Acústic, sopar amb combat de picat entre  "Carnisser", "Pipiu" i "Xurí". tf:971 521 540

25 de Març Bar Centro Sant Joan Glosades Conjuntes amb Antònia "Pipiu", Macià Ferrer i dos improvisadors del Principat. 

26 de març a Berga: a partir de les 13h, 12 hores d'improvisació oral, organitzades per Berga Cultura i Cor de Carxofa.

 

12 de marš X OlimpÝada pagesa al Pilar de la Mola de Formentera

maciaferrer | 27 Febrer, 2011 17:35

Els veïns de l'esmentada localitat formenterera organitzen la seva X Olimpiada Pagesa, amb jocs tradicionals, i combat de picat dels Glosadors de Mallorca Jordi Cloquell "Artiller", Toni Viver "Mostel" i Pere Joan Munar "Pomer".

Dia 4 de marš Combat de picat "Mallorca i Menorca" a l'Auditori d'Alc˙dia a les 21h

maciaferrer | 23 Febrer, 2011 18:01

L'Auditori d'Alcúdia torna a esser escenari del combat inter i intrailles, amb els Glosadors de Mallorca i els membres de Soca de Mots agermanats per la improvisació. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Toni Viver "Mostel", Macià Ferrer "Infermer" i Mateu "Xurí" i els improvisadors menorquins Esteve Barcelò "Verderol", Bep Moll i Moisès Coll "Zès" acompanyats per la guitarra de  Lluís Janer. Presentarà Felip Munar

Diada de les Illes Balears al Parc de la Mar de Palma a les 18:30h amb glosadors i hip hop

maciaferrer | 23 Febrer, 2011 17:42

El proper dia 1 de març, Dia de les Illes Balears, haurà una mostra d'improvisació amb representants de la glosa mallorquina, la glosa menorquina i el hip hop que es fa a Mallorca. Els Glosadors de Mallorca que hi participaran seran Miquel Cano "Garvinyet", Antònia Nicolau "Pipiu", Mateu "Xurí", Joan Palou "Burino", Pere Joan Munar "Pomer", Toni Viver "Mostel", Jordi Cloquell "Artiller" i Jaume Juan "Toledo". Els representants de Soca de Mots, des de Menorca, seran Esteve Barceló "Verderol" i Moisès Coll "Zès". I per part de la vessant rapper, els dos MC Swing i Valtonic. Presenta l'esdeveniment Felip Munar.

VÝdeo de la glosada a Biniali.

maciaferrer | 06 Febrer, 2011 04:20

Fa poques setmanes es va fer un combat de picat al Bar Centro de Biniali, protagonitzat per Toni Llull "Carnisser" i Macià Ferrer "infermer". Hem descobert el vídeo que en féren, per a qui pugui interessar.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb