Glosadors de Mallorca

El proper 12 de febrer de 2011 a les 18h a Bunyola, glosada benŔfica a favor d'Intermˇn-Oxfam

maciaferrer | 31 Gener, 2011 16:54

La Casa de Cultura de Bunyola serà escenari de diferents actuacions a favor d'aquesta ONG que lluita pels desfavorits arreu del món, amb actuacions del "Cordes de Cine", dels Glosadors de Mallorca i amb la presentació de Felip Munar. L'entrada/contribució desinteressada serà de 3€. Vos hi esperam a tots.

 

 festival ok.pdf

 

Combat de picat de Santa Agueda a Sencelles, el proper 28 de gener a les 21h

maciaferrer | 25 Gener, 2011 14:15

L'Ajuntament de Sencelles organitza un combat de picat al bar Ca s'Escolà amb motiu de les seves festes patronals. Els glosadors de Mallorca que hi participaran seran Joan Palou "Burino", Toni Viver "Mostel" i Jordi Cloquell "Artiller.

Combat de picat i hip-hop al Coll de'n Rabassa, el proper 29 de gener a les 20h

maciaferrer | 25 Gener, 2011 01:28

Dinamització lingüística de l'Ajuntament de Palma al Coll de'n Rabassa organitza un combat de picat, a la biblioteca/centre cultural (C/Albuera, 1) amb els Glosadors de Mallorca Jaume Juan "Toledo", Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Infermer", que en aquesta ocasió seran acompanyats per l'MC Valtònic, que improvisarà hip hop en català. Presenta Felip Munar i Munar. 

Article de Felip Munar sobre "Fent mem˛ria: 10 anys de Mostres" publicat a Caramella.

maciaferrer | 18 Gener, 2011 17:35

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Fent memòria: deu anys de Mostres

 

Aquest és el títol de llibre que es va presentar  a la seu de la Institució Pública mossèn Antoni M. Alcover de Manacor. Deu anys de Mostres –tres autonòmiques i set internacionals- on els improvisadors d’arreu del món varen mostrar el seu art i, de retruc, vàrem poder copsar que a Mallorca encara romanien calius encesos entre les cendres.

 (Segueix)

Combat de picat a Sa Col˛nia de Sant Jordi, el proper 23 de gener a les 19h

maciaferrer | 14 Gener, 2011 15:46

Organitzat per l'Ajuntament de Ses Salines, àrea de Cultura. Combat de gloses, a les 19 h. Al Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi
Mateu "Xurí", Miquel Cano "Garvinyet" i Rafel Roig des Carritxó. Presenta Felip Munar
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb