Glosadors de Mallorca

Galeria fotogrÓfica de la Trobada Internacional d'Improvisadors a Flickr

maciaferrer | 31 Octubre, 2010 07:38

Cada vegada ens apropam més al canvi de domini, ja que sovint sorgeixen problemes amb balearweb.net. Aquesta ocasió no ens deixa adjuntar fotografies al genial article/resum de Felip Munar, per tant si voleu veure'n les imatges, visitau:

 

http://www.flickr.com/photos/maciaferrer/

Els Glosadors de Mallorca a Vilafranca del PenedÚs, el proper 31 d'octubre a les 13:30h

maciaferrer | 26 Octubre, 2010 10:25

El Restaurant Mercat de la Carn, de Vilafranca del Penedés, serà escenari d'un dinar de festa amb cantadors de València (Pep Gimeno "Botifarra"), Osona ("Els Tranquils") i Mallorca (Mateu"Xurí" i Antònia Nicolau "Pipiu").

Combat a Sencelles entre glosa i rap, el proper 29 d'octubre a les 20:30h

maciaferrer | 26 Octubre, 2010 10:16

El Bar es Bassiot, del Poliesportiu de Sencelles, serà l'escenari d'un combat entre el Glosador de Mallorca Mateu "Xurí", i el raper Valtònic.

 

Visitau Resums de programació mensual:

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81670

Tornen els menorquins a Can Font de Sineu, els propers 12 i 13 de novembre al vespre

maciaferrer | 18 Octubre, 2010 20:46

El Celler Ca'n Font de Sineu torna a organitzar un combat de picat amb els glosadors de Soca de Mots Moisès Coll "Zès", Joan Moll i Esteve Barceló "Verderol" acompanyats pel guiterrista Ismael Moll "Pele". Per part dels Glosadors de Mallorca hi participaran Pere Joan Munar "Pomer", Llorenç "Màgic" Cloquell i Mateu "Xurí". Presentarà l'esdeveniment Felip Munar i Munar. Cal fer reserves al mòbil 676475682.

Combat de picat a la Fira d'art i empresa de Petra, el proper 24 d'octubre a les 17:30h

maciaferrer | 18 Octubre, 2010 11:50

L'Ajuntament de Petra patrocina un combat de picat amb motiu de la seva Fira d'Art i empresa al Caparrot de Son Oms. Els Glosadors de Mallorca Toni Llull "Carnisser", Toni Viver "Mostel", Xisco Muñoz "Foraster", Antònia Nicolau "Pipiu" i Mateu "Xurí", hi prendran part. Presentarà l'esdeveniment Felip Munar i Munar.

 

 

1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb