Glosadors de Mallorca

Els Glosadors de Mallorca a les festes de Caimari, el proper 22 d'agost a les 22:30h

maciaferrer | 10 Agost, 2010 16:21

Els Glosadors de Mallorca Antònia Nicolau "Pipiu", Antoni Llull "Carnisser" i Llorenç "Màgic" Cloquell, s'enfrontaran en noble combat de picat a la vila caimarienca, amb motiu de les seves festes d'estiu. El dia programat i l'hora és el 22 d'agost a les 22:30h, presentant l'acte Felip Munar.

Participaciˇ dels Glosadors de Mallorca a Prada el proper 22 d'agost

maciaferrer | 10 Agost, 2010 15:56

El proper 22 d'agost, els Glosadors de Mallorca, i en representació seva Mateu "Xurí" i Macià Ferrer, participaran a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent (Catalunya Nord, França), fent un taller de glosa (tècniques d'improvisació). La Universitat Catalana d'Estiu nasqué com a iniciativa per preservar i estimular l'ús de la nostra llengua, per a més informació visitau

http://www.uce.cat

 

A l'edició d'enguany, també hi participaran els Glosadors de Soca de Mots i el professor Miquel Sbert.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb