Glosadors de Mallorca

Taller de glosa improvisada i combat de picat a Campos, el proper 8 de maig, a partir de les 18h

maciaferrer | 27 Abril, 2010 10:59

Dins el marc de la Fira de Campos, l'Ajuntament d'aquesta localitat de migjorn organitza un horabaixa de glosa. A les 18h tendrà lloc un taller de glosa  al casal cultural Can Pere Ignasi i a les 19:30h hi haurà un combat al recinte firal, a la Plaça de s'Estació. Els Glosadors de Mallorca que hi participaran són Toni Llull "Carnisser", Blai Salom, Mateu "Xurí", Macià Ferrer i Antònia Nicolau "Pipiu". Presenta el combat Felip Munar

 

Per mantenir-vos informats, visitau la programació de maig dels GdM:

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81664

Glosada al MolÝ de s'Ónima de Manacor, el proper 2 de Maig a les 20:30h

maciaferrer | 27 Abril, 2010 10:48

Els Veïns de Fartàritx organitzen un combat de picat en el marc de les festes d'aquesta barriada manacorina. Els Glosadors de Mallorca hi participaran amb Margalida Cortès "Manacorina", Toni Galmés "Prim" i Macià Ferrer.

 

Manteniu-vos informats amb "Resums de Programació mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81664

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb