Glosadors de Mallorca

Glosada a Son Ferriol, el proper 24 d'abril a les 18:30h

maciaferrer | 14 Abril, 2010 12:14

La barriada de Son Ferriol celebra la seva Fira Agrícola i Ramadera el proper diumenge 25 d'abril, i la revetla tendrà com a acte principal una glosada a càrrec dels Glosadors de Mallorca, a la Plaça de l'Esglèsia. L'acte, presentat per Felip Munar i patrocinat per l'Ajuntament de Palma, comptarà amb Blai Salom, Miquel Cano garvinyet, Rafel Roig carritxoner, Mateu Xurí i Joan Planisi.

 

Visitau "Resums de programació mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

Els Glosadors de Mallorca participen a les V Trobades de M˙sica MediterrÓnia el proper 30 d'abril

maciaferrer | 14 Abril, 2010 08:37

"Les Trobades de Música Mediterrània de Torroella de Montgrí volen posar en comú diferents experiències musicals, d'arrel tradicional, a la Mediterrània. En aquesta edició ens aproparem a Mallorca i Tuníssia. A partir de tallers, audicions, conferències i d'una manera pràctica i participativa, us proposem endinsar-vos en experiències de cant, de música i de ball d'aquestes cultures." (Extret del tríptic d'inscripció a les Trobades).

 

Hi participaran es Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí" i Antònia Nicolau "Pipiu", així com el grup de música d'arrel "Es Revetlers".

 

Si voleu saber de les activitats que tendran lloc amb la participació dels GdM durant el mes d'abril, visitau:

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

Els Glosadors de Mallorca participen als actes de la Diada de Sant Jordi a Girona, el proper 23 d'abril

maciaferrer | 14 Abril, 2010 08:33

Òmnium Gironès organitza una sèrie d'actes reivindicatius i culturals entorn de la Diada de Sant Jordi. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Pere Joan Munar "Pomer", Antoni Viver "Mostel" i Mateu "Xurí", que a les 19h oferiran un combat a la Plaça Catalunya (secció nord) de l'esmentada ciutat.

 

Per aquesta i altres informacions, visitau "Resums de programació mensual"

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

Trobada a LlaÚs (Ripoll) el proper 17 d'abril

maciaferrer | 14 Abril, 2010 08:26

El proper 17 d'abril, l'agrupació musico-cultural Randellaires, organitza per cinquena vegada la seva trobada a Llaés, Ripoll. Enguany hi participaran els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí" i Macià Ferrer.

 

Informau-vos d'aquesta i altres activitats a "Resums de programació mensual"

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb