Glosadors de Mallorca

DiÓlegs entre glosadors a Sant Joan, el proper 30 d'abril, a les 20h

maciaferrer | 08 Abril, 2010 09:34

La Casa Museu del Pare Ginard de Sant Joan organitza una vetllada de cultura, al Bar Centro, amb dos exponents ben diferents: per una banda, els eivissencs Antoni Manonelles i Salvador Roig ens faran una mostra dels diferents cants i maneres de glosar de les Pitiüses i per l'altra un combat de picat entre els Glosadors de Mallorca Llorenç Màgic Cloquell i Macià Ferrer. Presentarà aquest esdeveniment Felip Munar.

 

Si voleu mantenir-vos al dia de les diferents activitats dels GdM, visitau "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

Sopar i Glosada a Ca'n Font de Sineu, el proper 7 de maig a partir de les 21h

maciaferrer | 08 Abril, 2010 09:30

El Celler Ca'n Font de Sineu organitza una vetllada de gloses més, on comptarà amb la participació dels Glosadors de Mallorca Antònia Nicolau Pipiu, Mateu Xurí i Blai Salom i la presentació de Felip Munar.

 

Per saber més de les activitats del mes de maig:

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81664

Festa a Sa Plaša a Montu´ri, el proper 23 d'abril a partir de les 20h

maciaferrer | 08 Abril, 2010 09:24

L'Obreria de Sant Marc, conjunt d'embogits de la cultura popular i d'arrel de Mallorca i l'Ajuntament de Montuïri, organitzen la "Festa a Sa Plaça", on s'hi donaran cabuda tallers de contradances, Sonadors de Jotes i Mateixes, els ximbombers de l'Escola Festa de sa Ximbomba de Sa Pobla, xeremiers, Música Nostra i els Glosadors de Mallorca Toni Llull Carnisser, i Macià Ferrer.

 

Si voleu més informació de les activitats dels GdM, visitau "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

Glosada a CalviÓ, el proper 17 d'abril a les 19h

maciaferrer | 08 Abril, 2010 09:10

La Plataforma Calvià per la Llengua, amb motiu de la Fira del ramat oví i caprí de Calvià, organitza una glosada itinerant pels bars de la vila calvianera. Els cafès elegits per aquest acte són: Ca'n Garrit, el Bar Esportiu i el Bar Iris. Els Glosadors de Mallorca que hi participaran seran: Llorenç Màgic Cloquell, Toni Viver Mostel, Jordi Cloquell Artiller, Xisco Muñoz Foraster, Joan Palou Burino, Catalina Forteza Blava i Miquel Cano Garvinyet.

 

Si voleu restar informats, visitau "Resums de Programació Mensual":  

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/81663

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb