Glosadors de Mallorca

Cap de setmana de sopar i gloses a Ca'n Font de Sineu, 11 i 12 de Desembre

maciaferrer | 30 Novembre, 2009 20:09

El Celler Ca'n Font de Sineu impulsa i estima la glosa. El cap de setmana que ve, els dies 11 i 12 s'esperen dues vetlades improvisadores poc habituals: els glosadors menorquins Esteve Barceló "Verderol" i Moisès Coll amb l'acompanyament del guitarrista Ismael Moll "Pele", glosaran conjuntament amb els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Pere Joan Munar "Pomer" i Llorenç "Màgic" Cloquell. Com en l'anterior ocasió es soparà damunt les 21h i en acabar, començaran les gloses.

 

Visitau Resums de Programació Mensual per restar informats:

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb