Glosadors de Mallorca

La Glosadora Ant˛nia Nicolau "Pipiu" Ús entrevistada a la publicaciˇ "De franc" de Manacor i comarca

maciaferrer | 29 Novembre, 2009 08:27

Manacor, 27 de novembre de 2009 www.defranc.com la vint-i-dues

- Li ve de vena glosar o n'ha après?
- N'he après tot i que de petita, a ca nostra, mon pare i ma mare sempre duien trull de ball de bot, de  ximbomba, de Sant Antoni... no vénc d'herència de glosadors que en tenguem constància. Per Sant Antoni feia alguna glosa de quatre mots, les escrivia amb temps ben igual que si alguna amistat em demanava alguna cosa semblant.
- Com decidiu pegar el bot a la, diguem-ne, professionalitat?
- Fa quatre anys, en Toni Llull Carnisser em convidà a fer un taller de glosat. No sabia com m'aniria... només havia anat a veure algun combat feia anys i les mostres internacionals d'improvisadors que es fan a Manacor. Tot i que ho veia molt enfora ho vaig provar. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb