Glosadors de Mallorca

Taller d'improvisaciˇ a Campos

maciaferrer | 26 Novembre, 2009 21:55

S'està duent a terme al municipi campaner un taller d'improvisació oral, els dilluns de 20:30h a 22h, es realitza al Casal de Cultura del poble, i les inscripcions es fan a l'Ajuntament. És un curs impartit pels membres de Glosadors de Mallorca Jordi Cloquell "Artiller" i Felip Munar i Munar.

Dijous dia 10 de desembre a les 20:15h a Manacor, ConferŔncia de Felip Munar

maciaferrer | 26 Novembre, 2009 08:36

El professor de la UIB i membre dels Glosadors de Mallorca, oferirà una conferència sobre "Gloses, dites, tonades i treballs del camp" a la Torre dels Enagistes de la Capital del Llevant. S'espera afluència glosadora, manacorina i massiva.

Presentaciˇ del llibre i CD "Pollenša et duc dins el cor", d'Antoni Bisanyes, el proper 12 de desembre a Pollenša a les 18h

maciaferrer | 26 Novembre, 2009 08:12

L'Esglèsia de Montision de l'esmentada localitat serà escenari de la presentació del llibre de gloses i cançons que adjunta un CD amb col·laboracions insignes dins el món de la música balear. Hi intervendran: Joan Bennàssar (pintor i autor de la portada), Martí Sáez (Coordinador del CD), Sebastià Serra (president de l'Institut d'Estudis Baleàrics), Antoni Bisanyes (autor), Felip Munar (coordinador del llibre), Joan Cerdà (Batle de Pollença) i Ma Antònia Munar (Presidenta del Parlament de les Illes Balears).

 

També actuaran Maria del Mar Bonet, Miquela Lladó, Joan Bibiloni, Tomeu Penya, Tiu grup, Cor de Pollença, Corda Amarada, Camerata Pollencina, Coral 7/17, Xeremiers Orats i Martí Sàez, cantant les cançons del CD.

Presentaciˇ del llibre "Gloses de n'Amador II" a l'Ajuntament de Montu´ri, el proper 5 de desembre

maciaferrer | 26 Novembre, 2009 08:05

El dissabte de Fira, a Montuïri, Felip Munar i Munar presentarà el segon volum de gloses d'aquest glosador montuïrer, en l'elaboració del qual ha participat activament. L'acte iniciarà a les 20h.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb