Glosadors de Mallorca

Glosada al Centre CinegŔtic Balear, a Capocorb el proper 28 de novembre

maciaferrer | 13 Novembre, 2009 19:34

El Consell Insular de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Caça i Pesca organitza una Diada del Caçador al Centre Cinegètic Balear, a Capocorb de'n Munar. Després de les diferents activitats adreçades als caçadors federats(tir de diferents modalitats, tir amb arc, entrega de diferents premis...) es celebrarà un dinar a les 15h amb la participació dels Glosadors de Mallorca: Joan Planisi, Toni Viver "Mostel", Rafel Roig "des Carritxó" i Toni Llull "Carnisser".

 

Si voleu conéixer quines iniciatives durem a terme aquest mes els Glosadors de Mallorca, visitau:

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/75895

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb