Glosadors de Mallorca

Cap de setmana de sopar i gloses a Ca'n Font de Sineu, 11 i 12 de Desembre

maciaferrer | 30 Novembre, 2009 20:09

El Celler Ca'n Font de Sineu impulsa i estima la glosa. El cap de setmana que ve, els dies 11 i 12 s'esperen dues vetlades improvisadores poc habituals: els glosadors menorquins Esteve Barceló "Verderol" i Moisès Coll amb l'acompanyament del guitarrista Ismael Moll "Pele", glosaran conjuntament amb els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Pere Joan Munar "Pomer" i Llorenç "Màgic" Cloquell. Com en l'anterior ocasió es soparà damunt les 21h i en acabar, començaran les gloses.

 

Visitau Resums de Programació Mensual per restar informats:

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

La Glosadora Ant˛nia Nicolau "Pipiu" Ús entrevistada a la publicaciˇ "De franc" de Manacor i comarca

maciaferrer | 29 Novembre, 2009 08:27

Manacor, 27 de novembre de 2009 www.defranc.com la vint-i-dues

- Li ve de vena glosar o n'ha après?
- N'he après tot i que de petita, a ca nostra, mon pare i ma mare sempre duien trull de ball de bot, de  ximbomba, de Sant Antoni... no vénc d'herència de glosadors que en tenguem constància. Per Sant Antoni feia alguna glosa de quatre mots, les escrivia amb temps ben igual que si alguna amistat em demanava alguna cosa semblant.
- Com decidiu pegar el bot a la, diguem-ne, professionalitat?
- Fa quatre anys, en Toni Llull Carnisser em convidà a fer un taller de glosat. No sabia com m'aniria... només havia anat a veure algun combat feia anys i les mostres internacionals d'improvisadors que es fan a Manacor. Tot i que ho veia molt enfora ho vaig provar. (Segueix)

Combat de glosa i Hip Hop a la Setmana de Cultura Popular de Palma, el 14 de desembre a les 21h

maciaferrer | 27 Novembre, 2009 12:37

Els Glosadors de Mallorca s'enfrontaran un cop més a la improvisació amb format rap. La setmana de Cultura Popular que organitzen Ajuntament de Palma i Consell Insular, que tendrà lloc al Parc de La Mar, comptarà amb un combat entre els rapers Munk i toni Seco i els Glosadors Macià Ferrer i Mateu "Xurí".

 SETMANA DE CULTURA.pdf

 

Si voleu més informació d'altres actes programats, visitau "Resums de programació mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/75896

Taller d'improvisaciˇ a Campos

maciaferrer | 26 Novembre, 2009 21:55

S'està duent a terme al municipi campaner un taller d'improvisació oral, els dilluns de 20:30h a 22h, es realitza al Casal de Cultura del poble, i les inscripcions es fan a l'Ajuntament. És un curs impartit pels membres de Glosadors de Mallorca Jordi Cloquell "Artiller" i Felip Munar i Munar.

Dijous dia 10 de desembre a les 20:15h a Manacor, ConferŔncia de Felip Munar

maciaferrer | 26 Novembre, 2009 08:36

El professor de la UIB i membre dels Glosadors de Mallorca, oferirà una conferència sobre "Gloses, dites, tonades i treballs del camp" a la Torre dels Enagistes de la Capital del Llevant. S'espera afluència glosadora, manacorina i massiva.
1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb