Glosadors de Mallorca

Els Glosadors de Mallorca, a la "XII Cantada a Sa Serena" a Eivissa

maciaferrer | 22 Setembre, 2009 23:50

Els Glosadors de Mallorca participaran en la XII edició de la "Cantada a Sa Serena" que es celebra a Eivissa i congrega autors de cultura popular d'arreu de les Illes. Enguany, es celebrarà el vespre del 26 de setembre, a Sant Agustí, i ens hi representaran els glosadors Antoni Llull "Carnisser" i Mateu Matas "Xurí".

Entrega de premis i glosada a Santa Maria del CamÝ, el proper 25 de setembre

maciaferrer | 22 Setembre, 2009 10:42

El proper divendres, 25 de setembre a les Cases des Mestres de Santa Maria del Camí, tendrà lloc l'entrega de premis del Certamen de Glosa escrita de l'Associació d'amics de la Glosa i un combat de picat on participaran Rafel Roig "Carritxoner", Mateu Matas "Xurí", Miquel Cano "Garvinyet" i Macià Ferrer. L'hora programada inicialment és les 20:30h.

 

Si voleu saber més informació de la programació dels Glosadors de Mallorca, visitau "Resums de programació mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/72693

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb