Glosadors de Mallorca

Diumenge 20 de setembre a Alarˇ, trobada d'improvisadors.

maciaferrer | 10 Setembre, 2009 10:42

El diumenge 20 de setembre a vespre, tendrà lloc una trobada amb glosadors menorquins, glosadors  mallorquins i troveros murcians. Els Glosadors de Mallorca que hi participen són: Toni Galmés "Prim", Margalida Cortès "Manacorina", Xisco Muñoz "Foraster", Toni Llull "Carnisser", Catalina Forteza "Blava" i Mateu Matas "Xurí". Menorca serà representada per els seus glosadors Esteve Barceló "Verderol" i Moisès Coll acompanyats per la guiterra d'Ismael Moll "Pele". Presentarà l'acte Felip Munar.

 

Si voleu saber més glosades/events dels Glosadors de Mallorca al mes de setembre, visitau Resums de programació mensual:

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/post/72693 

Glosada a Bunyola el proper 18 de setembre a les 21h

maciaferrer | 10 Setembre, 2009 10:33

El divendres esmentat, els glosadors oferiran un combat al teatre de Bunyola. Hi participaran els Glosadors de Mallorca: Jordi Cloquell "Artiller", Joan Palou "Burino", Blai Salom i Mateu Matas "Xurí". També hi actuaran els glosadors menorquins Esteve Barceló "Verderol" i Moisès Coll, amb el guitarrista Ismael Moll "Pele". Presentarà l'event Felip Munar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb