Glosadors de Mallorca

Presentaciˇ dels llibres "Mallorca er˛tica" i "Joan BennÓssar" a Porreres, el proper 15 d'agost

maciaferrer | 30 Juliol, 2009 11:54

El pintor Joan Bennàssar i el seu biògraf Antoni M. Planas presenten llurs obres a l'Ajuntament de Porreres, acte que amenitzaran els Glosadors de Mallorca Mateu Matas "Xurí" i Antònia Nicolau "Pipiu". L'acte està programat per les 20:30h

 

Si voleu conéixer més activitats programades dels GdM, visitau la categoria "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Glosada benŔfica a Montu´ri, el 14 d'agost

maciaferrer | 30 Juliol, 2009 11:34

L'ONG "Veïns Sense Fronteres", amb la col·laboració de Francesc Mendoza s'han proposat afavorir un col·lectiu de dones forçades de la ciutat de Bukavu, al Congo. El tradicional sopar a la fresca que es celebrava a Montuïri amb motiu de les festes de Sant Bartomeu, enguany servirà per sufragar les despeses que suposa adquirir un molí per capolar mandioca, que ajudarà aquest grup de dones amb un passat traumàtic a seguir endavant econòmicament i poder ajudar així altres dones en la seva situació. Dos dies abans del sopar es projectarà un documental sobre la situació, i el dia del sopar a part d'actuacions musicals, els Glosadors de Mallorca Mateu Matas "Xurí" i Macià Ferrer improvisaran conjuntament amb l'MC Toni Seco i altres (glosa i hip hop), que en acabar actuaran fent una sessió de hip-hop.

 

Si voleu conéixer més activitats programades dels GdM, visitau la categoria "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Actuaciˇ dels Glosadors de Mallorca a les Festes de Sant Bernat, el 13 d'agost

maciaferrer | 30 Juliol, 2009 11:30

Els Glosadors de Mallorca actuaran el proper 13 d'agost a vespre a La Real, amb la participació de Jordi Cloquell "Artiller", Llorenç "Màgic" Cloquell, Toni Viver "Mostel" i Mateu Matas "Xurí", presentant l'acte Felip Munar i Munar. El lloc és la Placeta de l'Esglèsia i l'hora programada les 22h.

 

Si voleu conéixer més activitats programades dels GdM, visitau la categoria "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Combat de picat a S'Alqueria Blanca, el proper 11 d'agost

maciaferrer | 30 Juliol, 2009 11:27

El proper dimarts 11 d'agost a les 21:30h tendrà lloc un combat de picat a S'Alqueria Blanca, hi participen els Glosadors de Mallorca: Mateu Matas "Xurí", Blai Salom, Antònia Nicolau "Pipiu" i Miquel Cano "Garvinyet".

 

Si voleu conéixer més activitats programades dels GdM, visitau la categoria "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Actuaciˇ dels Glosadors de Mallorca a les Col˛nies LingŘÝstiques, el proper 4 d'agost a ArtÓ

maciaferrer | 30 Juliol, 2009 11:22

Com ja esdevé tradicional, els Glosadors de Mallorca actuaran a l'Escola d'Artà el proper 4 d'agost, amb motiu del Campus Universitari en català que hi té lloc, on participen 25 joves de 17 països diferents, amb el català com a nexe. Hi actuaran Mateu Matas "Xurí" i Macià Ferrer.

 

Si voleu conéixer més activitats programades dels GdM, visitau la categoria "Resums de Programació Mensual":

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb