Glosadors de Mallorca

Divendres 29 de Maig glosada/sopar a Sineu

maciaferrer | 06 Maig, 2009 13:29

Al Celler Ca'n Font els Glosadors de Mallorca oferiran una glosada de pinyol vermell, vist l'aclaparador èxit de l'edició anterior, no fa gaires setmanes. Hi participen Llorenç "Màgic" Cloquell, Pere Joan Munar "Pomer" i Mateu Matas "Xurí". La presentació corr a càrrec de Felip Munar.

Si voleu quedar a sopar, comanau taula

 971)520295

 

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Dimarts 26de Maig, glosada a Manacor a les 21h

maciaferrer | 06 Maig, 2009 13:27

Els Glosadors de Mallorca oferiran un combat de picat a les 21h al Claustre de Sant Domingo de la capital del Llevant. Hi participaran Toni Llull "Carnisser", Margalida Cortès "Manacorina", Toni Galmés "Prim", Antònia Nicolau "Pipiu", Xisco Muñoz "Foraster" i Mateu Matas "Xurí".

Divendres 22 de maig glosada a Sant Joan a les 20h

maciaferrer | 06 Maig, 2009 13:22

Com ja esdevé habitual al poble natal del Pare Ginard, els Glosadors de Mallorca hi oferiran una glosada a la Casa-Museu del Pare Rafel Ginard, a les 20h. Hi participen Blai Salom, Macià Ferrer i Mateu "Xurí", amb la presentació de Felip Munar.

 

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb