Glosadors de Mallorca

Glosada a La Fira del Cašador a Pollenša el proper 8 de Marš

maciaferrer | 23 Febrer, 2009 17:38

El proper diumenge dia 8 de Març al matí, amb motiu de la Diada del Caçador que se celebra enguany a Pollença, els Glosadors de Mallorca oferiran una glosada, hi participen: Antoni Galmés "Prim", Antoni Llull "Carnisser", Pere Joan Munar "Pomer", Blai Salom, Antònia Nicolau "Pipiu", Rafel Roig "Carritxoner", Antoni Viver "Mostel", Catalina Forteza "Blava" i Joan Planisi.

Els llocs seran:   la Plaça d'u Monument de les 11 a les 11:45h i de les 14  a les 14:45h

                          La Plaça Major a les 12h i a les 15h.

 

 

 

 

 http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

 

 

Glosada a la Diada de La Comunitat dia 1 de Marš a Sa Llonja a les 12h

maciaferrer | 23 Febrer, 2009 17:30

Amb motiu de la Diada de Les Illes Balears, el proper dia 1 de Març els Glosadors de Mallorca oferiran un combat a Sa Llonja de Palma a les 12h. Hi participaran:Margalida Cortés "Manacorina", Macià Ferrer, Mateu Xurí, Francisco Muñoz, Jaume Joan "Toledo", Miquel Cano, Jordi Cloquell "Artiller",Joan Palou "Borino" i Toni Socies "Pobler".

 

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Taller Fast-food a la Diada de la Comunitat, dia 1 de marš a partir de les 10h al Parc de La Mar

maciaferrer | 19 Febrer, 2009 12:23

Diferents glosadors i el professor Felip Munar aniran impartint mini-tallers de 30' de les 10 fins a les 14 hores de la Diada de Les Illes Balears. L'objectiu és que a cada minitaller s'hi vagi afegint la gent interessada.

 

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Combat de Picat a Inca, a Sa Capella el proper dia 20 de febrer

maciaferrer | 18 Febrer, 2009 21:01

La Fundació Cultural Es Convent, d'Inca Organitza:

 

Presentació dels llibres de l'editorial Benpla:

Joan Bennàssar d'Antoni M.Planas
i Mallorca Eròtica de Joan Bennàssar

Intervendràn Francesc Verdú, Felip Munar, Antoni M.Planas i Joan Bennàssar.

Combat de picat entre Antònia Nicolau 'Pipiu' i Mateu Matas 'Xuri'.

Lloc : sa Capella, plaça de l'àngel, 2 Inca
Data : divendres 20 a les 20 h.

 

http://glosadorsdemallorca.balearweb.net/category/5078

Duel a Alc˙dia: el dia dels enamorats esdevÚ el dia del Glosat de Qualitat.

maciaferrer | 15 Febrer, 2009 09:40

Ahir vespre poguérem gaudir d'un vespre de glosa, desafiament, combat i claror glosadora. A les 21h, puntualment, començava a presentar l'acte el regidor de cultura de l'Il·lustríssim Ajuntament d'Alcúdia, Pere Malondra. Ja era la sisena edició d'aquest glosat Mallorquí-menorquí que organitza el Glosador de Mallorca Toni Viver, "Mostel" amb el patrocini de l'Ajuntament. Després del breu parlament del regidor, Felip Munar i Munar va fer una presentació dècima molt aconseguida, per donar pas als astres del vespre: Per Mallorca: Antòni Viver "Mostel", Antònia Nicolau "Pipiu" i Mateu Matas "Xurí", que encetaren amb variants temàtiques i riquesa de rima i ironia.

 Quan acabaren, amb la mateixa glosa de comiat, donaren pas als menorquins: Esteve Barceló "Verderol", Moisès Coll i Joan Moll, que acompanyats per "Pele" satisferen àmpliament totes les expectatives.

 El plat fort vengué a la darreria: Mallorquí vs Menorquí cara a cara. S'encollaren n'Esteve "Verderol" amb en Toni "Mostel", n'Antònia "Pipiu" amb en Joanet Moll i en Mateu "Xurí" amb en Moisès Coll.

La victòria va esser aclaparadora: Guanyador indiscutible: EL PÚBLIC ASSISTENT.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb