Glosadors de Mallorca

Glosada al Bar Ca'n Rafel de Palma, el 9 de gener

maciaferrer | 23 Desembre, 2008 13:13

El proper 9 de gener, a les 21h hi haurÓ una glosada al Bar Ca'n Rafel, a Ciutat. Els Glosadors de Mallorca hi participen amb Ant˛nia Nicolau "Pipiu", Blai Salom i Mateu Matas "XurÝ". L'acte serÓ presentat per Felip Munar i Munar.

Participaciˇ dels Glosadors de Mallorca a l'homenatge al poeta Miquel BaušÓ, a Girona el 27 de Gener

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 17:19

El proper 27 de Gener a Girona es farÓ un homenatge al poeta Miquel BaušÓ (Felanitx 1940?-Barcelona 2005), BaušÓ, fˇu un dels escriptors mÚs singulars de la literatura catalana d'aquests temps, premiat en diverses ocasions (premi Joan Salvat-Papasseit en 1961 amb 'Una bella hist˛ria', el Vicent AndrÚs EstellÚs de poesia el 1974, el Ciutat de Barcelona en 1985, el Cavall Verd el 1985 i el de Literatura Catalana de la Generalitat de creaciˇ literÓria en 1986, el Premi Sant Joan en 1989 i el Premi de la crÝtica narrativa catalana en 1998) Ús catalogat com a intimista i tens en els seus poemes, i que hi aportava abundÓncia de recursos musicals i lingŘÝstics. A l'acte hi participaran, amb un combat de picat, dos Glosadors de Mallorca: Mateu Matas "XurÝ" i MaciÓ Ferrer.

Glosada a Es Carritxˇ dels Glosadors de Mallorca, dia 25 de gener

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 16:52

El proper diumenge 25 de gener a les 20h els Glosadors de Mallorca: Rafel Roig "Carritxoner", Blai Salom i Mateu Matas "XurÝ" oferiran una glosada al poble natal de'n Rafel Roig.

Participaciˇ de Mateu Matas "XurÝ" a una "Misa Criolla" al CafŔ Teatre Sa Botiga de Buffon's, el 22 de desembre

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 16:44

El proper dia 22 de desembre s'interpreta una "Misa Criolla" al CafŔ Teatre Sa Botiga de Buffon's, del Carrer Valldargent de Palma, amb la participaciˇ del Glosador de Mallorca Mateu Matas, "XurÝ". A poc que es cerqui informaciˇ, sabreu que la "Misa Criolla" original, fˇu una obra lÝrica composta per l'argentÝ Ariel RamÝrez i es tracta de l'adaptaciˇ dels textos lit˙rgics per a solista, coro i orquestra. ╔s la composiciˇ argentina amb major projecciˇ internacional i una de les interpretacions mÚs famoses que es poden trobar Ús la que fÚu el tenor catalÓ Josep Carreras, l'any 1987.

Participaciˇ de Mateu Matas "XurÝ" a la Nit de la Cultura (premis 31 de Desembre)

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 16:32

Com sabeu, l'Obra Cultural Balear celebra cada any la seva Nit de la Cultura, en el decurs de la qual es fa entrega dels guardons 31 de Desembre de l'esmentada entitat a diferents persones i organismes per la seva feina en pro de la nostra llengua i identitat. Enguany es celebra el 19 de desembre a l'Auditori d'ArtÓ i participarÓ en l'acte de forma activa el Glosador de Mallorca Mateu XurÝ. No us ho perdeu!
1 2 3 4  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb