Glosadors de Mallorca

Glosada al Bar Ca'n Rafel de Palma, el 9 de gener

maciaferrer | 23 Desembre, 2008 13:13

El proper 9 de gener, a les 21h hi haurà una glosada al Bar Ca'n Rafel, a Ciutat. Els Glosadors de Mallorca hi participen amb Antònia Nicolau "Pipiu", Blai Salom i Mateu Matas "Xurí". L'acte serà presentat per Felip Munar i Munar.

Participació dels Glosadors de Mallorca a l'homenatge al poeta Miquel Bauçà, a Girona el 27 de Gener

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 17:19

El proper 27 de Gener a Girona es farà un homenatge al poeta Miquel Bauçà (Felanitx 1940?-Barcelona 2005), Bauçà, fóu un dels escriptors més singulars de la literatura catalana d'aquests temps, premiat en diverses ocasions (premi Joan Salvat-Papasseit en 1961 amb 'Una bella història', el Vicent Andrés Estellés de poesia el 1974, el Ciutat de Barcelona en 1985, el Cavall Verd el 1985 i el de Literatura Catalana de la Generalitat de creació literària en 1986, el Premi Sant Joan en 1989 i el Premi de la crítica narrativa catalana en 1998) és catalogat com a intimista i tens en els seus poemes, i que hi aportava abundància de recursos musicals i lingüístics. A l'acte hi participaran, amb un combat de picat, dos Glosadors de Mallorca: Mateu Matas "Xurí" i Macià Ferrer.

Glosada a Es Carritxó dels Glosadors de Mallorca, dia 25 de gener

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 16:52

El proper diumenge 25 de gener a les 20h els Glosadors de Mallorca: Rafel Roig "Carritxoner", Blai Salom i Mateu Matas "Xurí" oferiran una glosada al poble natal de'n Rafel Roig.

Participació de Mateu Matas "Xurí" a una "Misa Criolla" al Cafè Teatre Sa Botiga de Buffon's, el 22 de desembre

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 16:44

El proper dia 22 de desembre s'interpreta una "Misa Criolla" al Cafè Teatre Sa Botiga de Buffon's, del Carrer Valldargent de Palma, amb la participació del Glosador de Mallorca Mateu Matas, "Xurí". A poc que es cerqui informació, sabreu que la "Misa Criolla" original, fóu una obra lírica composta per l'argentí Ariel Ramírez i es tracta de l'adaptació dels textos litúrgics per a solista, coro i orquestra. És la composició argentina amb major projecció internacional i una de les interpretacions més famoses que es poden trobar és la que féu el tenor català Josep Carreras, l'any 1987.

Participació de Mateu Matas "Xurí" a la Nit de la Cultura (premis 31 de Desembre)

maciaferrer | 16 Desembre, 2008 16:32

Com sabeu, l'Obra Cultural Balear celebra cada any la seva Nit de la Cultura, en el decurs de la qual es fa entrega dels guardons 31 de Desembre de l'esmentada entitat a diferents persones i organismes per la seva feina en pro de la nostra llengua i identitat. Enguany es celebra el 19 de desembre a l'Auditori d'Artà i participarà en l'acte de forma activa el Glosador de Mallorca Mateu Xurí. No us ho perdeu!
1 2 3 4  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb