Glosadors de Mallorca

Taller de tŔcniques d'improvisaciˇ a S'Arracˇ els dies 27 de Novembre, 4 i 11 de Desembre.

maciaferrer | 28 Novembre, 2008 10:36

Taller de tŔcniques d'improvisaciˇ a s'Arracˇ (Andratx) organitzat pels Caparrots de s'Arracˇ, dies 27 de novembre, 4 i 11 de desembre, a Ca ses Monges, a partir de les 19 h.

Taller de glosa a La Miseric˛rdia dies 16, 17 i 18 de Desembre

maciaferrer | 27 Novembre, 2008 15:27

Els propers dies 16, 17 i 18 de desembre, al Centre Cultural La Miseric˛rdia de Palma es durÓ a terme un taller de glosa improvisada a cÓrrec de'n Mateu Matas "XurÝ". L'horari serÓ de 18 a 20h i el darrer dia es clourÓ el taller amb un combat de picat entre en Mateu i jo, damunt les 20:30h.

Glosada Mallorca-Menorca a l'Auditori d'Alc˙dia el 14 de febrer de 2009

maciaferrer | 24 Novembre, 2008 13:00

El proper 14 de febrer (queda estona) hi haurÓ una glosada a Alc˙dia amb glosadors i sonador de Menorca i Glosadors de Mallorca. El lloc Ús l'Auditori de l'esmentada ciutat i anirem informant sobre els glosadors que hi actuaran.

Presentaciˇ de "Jo vull esser glosador"

maciaferrer | 21 Novembre, 2008 10:31

Ahir va tenir lloc la presentaciˇ del llibre "Jo vull esser glosador" que edita Documenta Balear, obra de Felip Munar i Munar. Fˇu un acte cÓlid, amŔ, on Jordi Cloquell "Artiller" va departir sobre el nostre mestre i amic amb una traša fora mida, arribant-lo a comparar amb Barack Obama. DesprÚs de la presentaciˇ, en Felip mateix parlÓ de l'obra en si mateixa i de l'actualitat del mˇn de la glosa improvisada, que l'apassiona i embogeix. La darrera en parlar i no per aix˛ menys important va esser la batlessa de Palma que corprenguÚ els assistents i a mi mateix per la seva frescor i senzillesa, fins i tot es va animar a llegir una glosa per presentar el llibre, feta pel seu amic Xisco Antich. Un acte minoritari i enriquidor que acabÓ amb una pinzellada del que sˇn les gloses improvisades a cÓrrec de Mateu Matas "XurÝ", Toni Viver "Mostel", Joan Palou "Burino", Pere Joan Munar "Pomer" i MaciÓ Ferrer. Avui he trobat un trocet de la intervenciˇ dels glosadors a Youtube: PD: Ja podeu veure les instantÓnies a l'Ólbum "Gloses passades, coques menjades".

Fira de l'Esclata-sang a Mancor, dia 29 de Novembre

maciaferrer | 14 Novembre, 2008 11:53

Mancor de la Vall esdevÚ cada any un agre d'esclata-sangs i bolets per aquestes dates. Amb motiu de la seva Fira de l'Esclata-sang, hi haurÓ una glosada dissabte 29 a les 20:30h, a la Plaša de Baix amb la participaciˇ dels Glosadors de Mallorca: Pere Joan Munar "Pomer", Ant˛nia Nicolau "Pipiu", Mateu Matas "XurÝ", Blai Salom i MaciÓ Ferrer.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb