Glosadors de Mallorca

El 17 d'octubre vÓrem glosar a Consell, amb motiu de la Fira de Tardor

maciaferrer | 29 Octubre, 2008 18:29

Els Glosadors de Mallorca vÓrem participar a la Fira de Consell, fent un combat de picat a la carpa que l'Ajuntament havia instalĚlat a la Plaša Parroquial. DesprÚs de la presentaciˇ a cÓrrec de Felip Munar, glosaren en Jordi Cloquell "Artiller", en Toni Viver "Mostel" i en Pere Joan Munar "Pomer". Quan ja feia uns minuts que s'encalentien, cridaren en SebastiÓ CrespÝ que acabÓ d'arrodonir la rotlada. En acabar aquest grup, comenšÓ el cara a cara de'n Rafel Roig "des Carritxˇ" amb el seu nÚt adoptiu, en Mateu Matas "XurÝ". DesprÚs d'aquest combat estelar, grÓcies a la oferta de l'amo del Bar Es Club, anÓrem a sopar tots plegats i a pregar uns quants d˛mine per l'Ónima de tots els pecadors i pecadores que eren per allÓ.

Dia 23 d'octubre glosÓrem a la presentaciˇ del llibre "L'esplendor de la festa"

maciaferrer | 28 Octubre, 2008 22:53

El passat dia 23 d'octubre es presentava una ediciˇ del llibre "L'esplendor de la festa" a la seu social de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) de Barcelona. L'acte fˇu amenitzat amb una glosada de'n Mateu Matas "XurÝ" i jo mateix, MaciÓ. Per impossibilitat de temps, no us puc transcriure tota la glosada, ara com que el local era especial, en un moment donat ens "picÓrem" entre nosaltres punyint cap a una altra banda: XurÝ: Sant Antoni bÚ s'ho val se veu que m'ha faltat manya o que m'ha tocat s'entranya d'un modo professional per˛ es dir-ho, ara cal que qui no canta, no guanya s'hi deu fixar cadaqual amb una cosa estranya que es meu coll estÓ fatal es veu que es meu coll s'escanya amb so cÓnon digital. MaciÓ: Ja el veis, que estÓ escanyat cantant damunt "L'esplendor..." critica s'amfitriˇ trob que prest, ja has insultat; vius a fer publicitat que et cobraran drets d'autor. Si en voleu escoltar/davallar un fragment, anau a: http://sites.google.com/site/maciaglosades/

Dotze Hores de Glosa i Cant improvisat

maciaferrer | 28 Octubre, 2008 13:09

El proper 27 de desembre, hi haurÓ trull gros a Palma. L'associaciˇ germana Cor de Carxofa, formada per improvisadors principatins torna a organitzar, en conxorxa amb glosadors d'aquÝ, una maratˇ glosadora. Anirem informant puntualment, de moment ja sabeu que dia 27 de desembre s'ha de tatxar del calendari, no hi ha dinars familiars, aniversaris o altres excuses que valguin.

Ha nascut el Bloc dels Glosadors de Mallorca!!!!

maciaferrer | 27 Octubre, 2008 13:45

Benvinguts nous usuaris/lectors: La recentment creada Associaciˇ de Glosadors de Mallorca ja compta amb un Bloc propi. A partir d'avui podreu visitar-lo per tal d'informar-vos de cadasquna de les activitats que durem a terme i anirem afegint continguts multimedia per tal que fruiu de les gloses i tot all˛ que les enrevolta. No vos atureu de visitar el Bloc de Glosadors de Mallorca!!!! MaciÓ Ferrer, administrador.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb